BEL MIJ TERUG

BOVAG lid, ROB net voor onderhoud leaseauto, RDW erkenning

BovagRDWBovag PechhulpHela

 

Autobedrijf Wassink te Poeldijk voldoet aan alle eisen die een goede, betrouwbare en moderne garage nodig heeft. Dit alles volgens de richtlijnen van de RDW (Rijksdienst voor wegverkeer).

Wij zijn al jarenlang lid van de BOVAG. Dit betekend kwaliteit, betrouwbaarheid, service en garantie voor en op al onze producten. Tevens wordt op bijna al onze occasions BOVAG garantie verstrekt.

Als BOVAG Pechhulp rukken wij uit in regio Westland bij pech onderweg. Ook als u elders uit het land komt en onderweg stil komt te staan bent u verzekerd van adequate hulp.

Het Hella Service Partner concept is een internationale samenwerking tussen onafhankelijke garages, deelnemende groothandels en HELLA.
Als Hella Service Partner werkt Autobedrijf Wassink bij voorkeur met producten van Hella. Deze zeer kwalitatieve producten zitten vaak al origineel gemonteerd; voornamelijk verlichting, elektra, elektronica, thermomanagement en equipment.
Door ons partnerschap kunnen wij rekenen op technische- en marketing ondersteuning van HELLA en bieden u hiermee de ultieme professionele service waar u op moet kunnen vertrouwen.

Door ons aan te sluiten op het ROB net (reparatie, onderhoud en banden) zijn wij nu ook bevoegd het onderhoud uit te voeren aan uw leaseauto. Vraag uw leasemaatschappij naar de voorwaarden. In veel gevallen mag u zelf kiezen waar u uw voertuig laat onderhouden. 

Ons team krijgt de nodige (bij)scholing om continue kwaliteit te leveren en uw auto in perfecte technische staat af te leveren. Tevens wordt er geinvesteerd in de juiste apparatuur zodat wij in staat zijn alle auto's te onderhouden. De oldtimer, maar ook de hypermoderne auto's.