BEL MIJ TERUG

45 jaar technische kennis en ervaring - Totaalservice voor uw auto!

Van vader op zoon 

 

Zo’n 45 jaar geleden werd Poeldijk een autobedrijf rijker. Koos Wassink startte met zijn garage genaamd Automobielbedrijf Wassink waar iedereen welkom was voor reparatie aan zijn auto, maar ook voor ‘een praatje en een bakkie’.

In 2005 werden voorbereidingen getroffen om per januari 2006 samen te gaan werken met zijn zoon Marck Wassink. Zo moesten er bijvoorbeeld technische aanpassingen gedaan worden i.v.m. het zelf doen van de APK.

De samenwerking tussen vader en zoon was een hele belangrijke stap naar de toekomst. Helaas is dit van korte duur geweest. Na een heel kort ziekbed is Koos in Mei 2006 overleden. Marck Wassink heeft het bedrijf sindsdien met veel plezier en positieve energie voortgezet, gemoderniseerd en uitgebreid.

In 2008 is het autobedrijf verhuisd naar het huidige pand aan de Jupiter in Poeldijk middenin gemeente Westland. Marck en Danielle Wassink werken inmiddels samen met een enthousiast team van 5 medewerkers om ervoor te zorgen dat u met uw auto, bedrijfsauto, oldtimer of camper weer veilig de weg op kunt. 
U kunt terecht voor alle voorkomende werkzaamheden. Wij bieden Totaalservice!