BEL MIJ TERUG

Showroom I Occasions van alle merken I Grote en kleine auto's voor ieder budget

Op de eerste verdieping van ons pand in Poeldijk hebben wij een 400 m2 showroom waar wij de meeste van onze occasions aan u presenteren. Sinds kort hebben wij ook een showroom in het pand naast de garage waardoor wij een nog grotere keuze voor u hebben.
Wij hebben een grote en variërende voorraad voor u beschikbaar van talloze merken en tegen scherp uiteenlopende prijzen. De meeste van onze occasions leveren wij af met BOVAG garantie en we berekenen geen afleverkosten.
Heeft u bij Autobedrijf Wassink een occasions gevonden die aan uw specifieke wens voldoet? Maak vrijblijvend een proefrit door het Westland alvorens u overgaat tot het kopen van deze auto of bedrijfsauto.

Indien uw droomauto bij ons niet beschikbaar is kunt u uw specifieke wens doorgeven. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste occasion!

Tevens is er de mogelijkheid bij Autobedrijf Wassink in Poeldijk een nieuwe auto aan te schaffen. De fabrieksgarantie blijft gewoon behouden en u blijft bij uw betrouwbare garage met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.