BEL MIJ TERUG

Vakgarage

Wij worden Vakgarage!

 

Als Autobedrijf Wassink zijn wij al jaren een bekend en vertrouwd adres in Poeldijk. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Wij werken hard aan uw mobiliteit!

Per 1 januari 2021 zullen wij aangesloten zijn bij de formule Vakgarage. Wij zijn erg blij met deze stap en dankbaar dat we dit mede dankzij u hebben kunnen bewerkstelligen.

 

Vakgarage, altijd vertrouwd dichtbij!

Vakgarage is een groep van ruim 300 samenwerkende universele autobedrijven in Nederland, verenigd in een stichting. Door de scherpe inkoop van A-kwaliteit onderdelen profiteert u als klant van het voordeel dat dit oplevert. Vakgarages delen kennis met elkaar, zodat wij u de allerbeste service kunnen bieden voor alle merken auto’s! Vakgarage is de oudste onafhankelijke garageformule van Nederland. Het verschil met de andere garageformules in Nederland is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier. Onafhankelijk betekent ook merkonafhankelijk. Dit betekend dat elk automerk welkom is. Wij monteren altijd originele of A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.
Een Vakgarage staat altijd klaar voor de klant met eerlijke tarieven en staat garant voor hoge kwaliteit, ten aanzien van de producten, service en dienstverlening.

 

Voor u als klant veranderd er niets aan onze service en blijven wij onze werkzaamheden uitvoeren op de manier zoals u van ons gewend bent.
Echter gaan we verder onder de naam Vakgarage Wassink en zal ons logo veranderen.
Op onze site www.vakgaragewassink.nl (per 1 januari) en onze social media kanalen zullen we u op de hoogte houden van nieuwtjes en acties.  

 

Namens ons team wensen wij u hele fijne feestdagen en tot ziens bij Vakgarage Wassink!