BEL MIJ TERUG

Autobedrijf Monster

Autobedrijf Monster

Autobedrijf Wassink is hét BOVAG autobedrijf in Poeldijk waar u terecht kunt voor al het onderhoud  en reparatie aan uw auto, bedrijfswagen, oldtimer of camper. Wij dragen zorg van het jaarlijkse auto onderhoud Monster en de door de RDW verplichte APK Monster.

Naast en boven onze werkplaats beschikken wij over een showroom waar wij u een groot en gevarieerd aanbod kunnen laten zien aan occasions.
De vooraad occasions wisselt met regelmaat en bestaat uit grote, kleine, dure en goedkope voertuigen. Voor ieder wat wils. En staat uw droomauto er niet bij? Geen probleem, laat uw gegevens en wensen achter en wij zoeken met u mee!

Occasions Monster

Autobedrijf Wassink in Poeldijk bestaat al zo'n 40 jaar en bedient klanten uit de gehele regio, zo ook in Monster. Naaldwijk, 's-Gravenzande, de Lier liggen op een steenworp afstand. Het is dus niet zo vreemd dat ook deze inwoners ons weten te vinden voor onderhoud, APK of een occasion. 

Wij zijn al jarenlang lid van de BOVAG. Dit betekend kwaliteit, betrouwbaarheid, service en garantie voor en op al onze producten. Tevens wordt op bijna al onze occasions BOVAG garantie verstrekt. 
Ons team krijgt de nodige (bij)scholing om continue kwaliteit te leveren en uw auto in perfecte technische staat af te leveren. 

APK Monster

Buiten de standaard werkzaamheden als jaarlijks onderhoud en APK hebben wij de afgelopen jaren flink geinvesteerd in apparatuur om de moderne auto van nu compleet te onderhouden. Denk aan de aircoservice Monster, ook die van het nieuwe type 1234YF. Het uitlezen van complexe storingen door een van onze diagnosetechnici, het uitlijnen van een voertuig bij bijvoorbeeld klachten als het naar 1 kant trekken van de auto, het scheefstaan van het stuur of als de banden schuin afgesleten zijn.

Garagebedrijf Monster - Autobedrijf Wassink

Beschikt u over een voertuig met een automatische versnellingsbak? Goed nieuws, als een van de weinige garages in Monster hebben wij de juiste apparatuur om uw automaatbak te spoelen. Door vervuiling van de automaatolie raken de oliekanalen verstopt. Vaak wordt dan bij klachten de automaatbakolie ververst. Echter blijven bij alleen het vervangen van de olie enkele liters olie in de koppelvormer en warmtewisselaar over.
Door het gebruik van onze speciale machine, die het gehele systeem doorspoelt met schone olie, kan dit in z'n geheel worden ververst.
Tevens wordt de automaat gereinigd. Door het rondpompen van de cleaner wordt al het vuil (aanslag e.d.) afgevoerd. Bij sterk vervuilde systemen wordt tevens een conditioner gebruikt.

Remschrijven afdraaien Monster

Ook in Monster is Autobedrijf Wassink dé specialist op het gebied van remschijven afdraaien. Ondervind u problemen in uw remsysteem zoals trilling in het stuur of rempedaal kunt u bij ons diagnose laten stellen. In veel gevallen kunnen wij de remschijven afdraaien. Lees hier alle informatie.

Zoekt u een geschikt autobedrijf in Monster voor het onderhouden van uw lease auto? Wij zijn aangesloten bij ROB om u hierin geheel te ontzorgen. U maakt de afspraak, wij regelen de rest.

Alle informatie betreffende bovenstaande kunt u hier uitgebreid terugvinden.